Konečne dochádzajú peniaze na nezmysly - Žuffa, Radovan
Česká ekonómka, manažérka a podnikateľka, Markéta Šichtařová, riaditeľka poradenskej spoločnosti Next Finance a jej názory na euro, eurozónu, politikov a súčasnú krízu.