Náhrady mzdy platené zamestnancovi - Špániková, Bibiána
Náhrada mzdy poskytovaná zamestnancovi vo výške jeho priemerného zárobku. Výpočet priemerného zárobku na pracovnoprávne účely. Náhrada mzdy za dovolenku, za sviatok. Čerpanie náhradného voľna za prácu vo sviatok a náhrada mzdy. Dôležité osobné prekážky v práci a náhrada mzdy. Dočasné prerušenie výkonu práce a náhrada mzdy. Poskytovanie náhrady príjmu pri dočasnej pracovnej neschopnosti.