Zhodnotenie ekonomickej situácie v obciach pomocou pomerových a absolútnych ukazovateľov - Andrejovská, Alena
Výsledok hospodárenia je základným ekonomickým ukazovateľom úspešnosti obce. Právna úprava a postup pri vyčíslení výsledku hospodárenia. Materiál a metódy. Ekonomická pozícia obcí v Slovenskej republike.