Skupinová dynamika v tíme rovesníckych mediátorov komunita rovesníkov potrebuje zdieľanie.. - Bieleszová, Dušana
Skupinová dynamika v tíme budúcich rovesníckych mediátorov a dôležitosť zdieľania potrieb v komunite vrstovníkov. Zmeny v správaní, ktoré prináša vývoj skupiny.