Vymedzenie predmetu auditu pri overovaní účtovnej závierky obce - Droppová, Dana
Praktický prístup k problematike overovania účtovnej závierky a ďalších skutočností, ktoré majú byť overené audítorom v súvislosti s účtovnou závierkou a hospodárením účtovnej jednotky, ktorá je obcou alebo mestom.