Neplatené voľno a náhradné voľno poskytované zamestnancovi podľa Zákonníka práce - Strýčková, Jolana
V piatej časti Zákonníka práce s názvom "Prekážky v práci" sú uvedené dôvody a podmienky, pri splnení ktorých je zamestnávateľ povinný poskytnúť zamestnancovi pracovné voľno. Neplatené voľno verzus náhradné voľno. Vplyv poskytnutia neplateného voľna na sociálne a zdravotné poistenie zamestnanca. Praktické príklady.