Bezpodielové spoluvlastníctvo manželov a pracovnoprávne vzťahy - Chorvátová, Janka
Pracovnoprávny vzťah medzi manželmi. Jeden z manželov ako zamestnávateľ. Majetok v bezpodielovom spoluvlastníctve (BSM). Rozšírenie/zúženie BSM. Použitie majetku v BSM na podnikanie. Zrušenie BSM súdom z dôvodu podnikania manžela. Manželia ako rovnocenní dlžníci. Trestnoprávna zodpovednosť manžela - zamestnávateľa. Zmeny v obchodnej spoločnosti po úmrtí manžela ako jedného spoločníka.