Prínos klastrov k regionálnemu rozvoju - Jamnický, Peter
Spôsob riešenia ekonomického rastu, nezamestnanosti a finančnej stability smerujúca k novej organizácii ekonomického priestoru prostredníctvom regionálneho rastu pomocou klastrov.