Automotive: kľúčová oblasť priemyslu - Brezovský, Jozef
Nárast produkcie v automobilovom priemysle o desiatky percent v roku 2011 v porovnaní s predchádzajúcim rokom. Špecifiká internej logistiky. Úzka spolupráca s dodávateľmi komponentov. Využívanie metód just-in-time a just-in-sequence. Zmenšovanie skladov a prechod ku skladom na kolesách. Tlak na dodávateľov.