Zrod nápadov v búrke mozgov - Thomasová, Elena
Búrka mozgov, alebo námetová diskusia. Jedna z najznámejších a najpoužívanejších tvorivých metód rozhodovania. Používa sa na riešenie jednoznačne formulovaného problému, kedy sa sústredia pracovníci, ktorí majú k danému problému odborný vzťah, aby o ňom diskutovali a vymieňali si svoje názory. Základné problémy tejto metódy.