Koncepty a všeobecné princípy podľa IFRS pre malé a stredné podniky - Ješš, Michal, 1986-
Ciele účtovnej závierky malých a stredných podnikov. Kvalitatívne charakteristiky, ale aj koncepty a základné princípy, na ktorých je účtovná závierka malých a stredných podnikov založená.