Koncepty a všeobecné princípy podľa IFRS pre malé a stredné podniky - Ješš, Michal, 1986-
Charakteristika informácií v účtovnej závierke podľa IFRS pre malé a stredné podniky, ktorá má byť zostavená na základe akruálneho princípu za predpokladu nepretržitého pokračovania v činnosti účtovnej jednotky.