Tepla z prírody je dosť - Hudec, Marián
Vo využívaní obnoviteľných zdrojov energie (OZE) je na Slovensku na prvom mieste biomasa. Biomasa bude zohrávať hlavnú úlohu pri výrobe tepla. Akčný plán pre OZE, ktorý slovenská vláda vypracovala v roku 2010 pre Európsku komisiu. Úpravy kotolní v mestách a obciach na kúrenie drevnými peletami.