Pevný ako plast, ekologický ako papier - Kantorík, Juraj
Nové obaly na vajíčka vyvinuté v Ústave polymérov Slovenskej akadémie vied. Inovácia v oblasti biodegradovateľných plastov. Kompostovateľný materiál. Rozpočet a náklady na výrobu nových druhov obalov. Ako inovujú malé a stredné podniky.