Ako ušetriť v samospráve - Marianyi, Peter
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o tom, ako ušetriť v samospráve. Skúsenosti a nápady z praxe samospráv na základe prieskumu medzi starostami a primátormi.