BP sa darí (psst!) - Helman, Christopher
Ropná katastrofa v Mexickom zálive pred dvomi rokmi. Zníženie hodnoty akcií British Petroleum. Nový generálny riaditeľ s úlohou firmu zachrániť. Postupná premena straty na zisk. Dôraz na prieskumné práce. Vzťah s ruskou spoločnosťou Rosneft. Nové bezpečnostné štandardy. Ropné katastrofy v minulých rokoch. Čo si investori myslia o stave spoločnosti British Petroleum. Investície BP na podporu turistiky v Mexickom zálive.