Facebook a YouTube v kontexte práva duševného vlastníctva - Lazur, Ján
Právna problematika a analýza určenia rozhodného práva, ktoré sa aplikuje na právne vzťahy vznikajúce pri používaní internetových portálov Facebook a YouTube. Rámec právnych aspektov súvisiacich s existenciou týchto portálov.