Právne vzťahy súvisiace s podnikovým vynálezom - Klinka, Tomáš
Právne vzťahy súvisiace s vytvorením podnikového vynálezu a s prechodom práva na riešenie vynálezu. Možnosti zmluvnej modifikácie obsahu právnych vzťahov. Identifikácia nesprávnej aplikácie niektorých právnych noriem.