Nová Bílá kniha o dopravní politice EU: strategie, či utopie? - Žabokrtský, Michal
Európsky projekt udržateľnej mobility (sustainable mobility). Konkurencieschopnosť dopravy šetrnej k životnému prostrediu. Jednotný európsky dopravný priestor. Posun k ekologickejším vozidlám. Zvýšenie využívania železničnej dopravy.