Solventnost II je více než nutná regulace, říka prezident EIOPA - Cigánik, Jan
Regulácia Solventnosť II a situácia na poistnom trhu, boli hlavné témy exkluzívneho rozhovoru s prezidentom EIOPA Gabrielom Bernardinom, ktorý navštívil Prahu na pozvanie KPMG Česká republika.