Vybrané komponenty budovania značky v prostredí e-biznisu - Miklošík, Andrej
Identifikácia faktorov, ktoré majú bezprostredný vplyv na efektivitu budovania značky v prostredí e-biznisu. Marketingová stratégia v online prostredí. Konkurencia a interaktívna komunikácia so zákazníkom.