Destinačný manažment dianie za kulisami destinácie - Tomášová, Petra
Zrod destinačného manažmentu. Novodobá organizácia v turizme - organizácia destinačného manažmentu (DMO). Čo robí DMO. Výhody pre Horeca segment. Čas na zmenu. Zákon o podpore cestovného ruchu. Čo profesionálny destinačný manažment nie je. Konštruktívna spolupráca. Rozhovor s riaditeľkou mestskej destinácie Košice - turizmus a s riaditeľom OOCR Malá Fatra. Stredná a východná Európa ako destinácia.