Rodinná klientela - Lacková, Magdaléna
Rodiny s deťmi ako hoteloví hostia. Označenie hotela nápisom "Vstúpte s dieťaťom". Vybavenie hotelovej izby. Služby v reštaurácii. Ponuka detských aktivít. Dobrodružstvo a zážitky. Príklady slovenských hotelov, ktoré sú pripravené na prijatie rodín s deťmi.