Ako hodnotiť potenciál zamestnancov - Štaffa, Kamil
Projekt, ktorého cieľom je kvalitatívne zhodnotenie kompetencií pracovníkov. Výber vhodných účastníkov, ktorí spĺňajú daný profil aspoň na päťdesiat percent. Kompetenčný profil účastníkov. Rozdiely medzi Assessment Center(AC) a Development Center(DC).