Ustojíme demografický vývoj? - Čechová Hansen, Barbara
Nepriaznivý demografický vývoj v Česku - výzvy, ktoré Česko z tohto dôvodu čakajú. Generácia X, Y, Z - ich spoločný menovateľ. Firmy si stále viac uvedomujú nutnosť osloviť pracovnú silu v produktívnom veku.