Medzinárodný štandard pre finančné vykazovanie: IFRS 8 Prevádzkové segmenty - Žišková, Petra
IFRS 8 je jedným zo štandardov novej rady IFRS, ktorý bol vydaný v roku 2006 Radou pre medzinárodné účtovné štandardy (IASB) a nadobudol účinnosť 1. januára 2009. Obsah štandardu IFRS 8.