Rezervy v účtovníctve podnikateľov - Šabíková, Ingrid
Rezervy sú záväzky s neistým časovým vymedzením alebo výškou, ktoré sa tvoria na krytie známych rizík alebo strát. Rezervy sa tvoria v očakávanej výške záväzku. Tvorba a zúčtovanie zákonnej rezervy. Daňová rezerva - nevyfakturovaná dodávka tovaru.