Šťastný príbeh jednej "nevinnej" značky - Chomová, Katarína, 1983-
Príbeh Innocent drinks. Vznik značky Innocent, ktorá zbiera jedno ocenenie za druhým. Zásady, ktorými sa zakladatelia Innocent riadia. Marketingová stratégia, aktivity a marketingová podpora.