Príjmy (výnosy) v neziskových organizáciách - Vršková, Jana
Nezisková organizácia potrebuje na svoju činnosť príjmy, z ktorých následne uhrádza náklady. Rôznorodosť vo financovaní týchto organizácií. Príjmy neziskových organizácií - finančné a nefinančné. Príjmy do fondov.