Účtovný pohľad na rozpočtové určenie daní samosprávy - Šabíková, Ingrid
Miestne dane, ktoré môže obec ukladať v zmysle platnej legislatívy o miestnych daniach. Účtovný pohľad na príjmy obce a VÚC. Daň z motorových vozidiel. Zníženie podielu územnej samosprávy na dani z príjmov fyzických osôb.