Nehospodárnosť, neefektívnosť a neúčinnosť použitia verejných prostriedkov - Konvalinková, Iveta
Nehospodárne, neefektívne a neúčinné vynakladanie verejných prostriedkov - porušenie finančnej disciplíny. Legislatíva. Povinnosť dodržiavania hospodárnosti, efektívnosti a účinnosti využitia verejných prostriedkov. Novela zákona o finančnej kontrole. Predbežná finančná kontrola právneho úkonu, jej vyhodnotenie. Pokuty za nevykonanie predbežnej finančnej kontroly.