Prichádza moment (nultej) pravdy - Haruštiaková, Zuzana
Oboznamovanie sa s produktom ešte pred prvým zhliadnutím tovaru alebo služby v kamennom obchode. Nákupné rozhodovanie a spôsoby nakupovania. Súčasné zmeny marketingovej stratégie a nárast popularity internetu. Nultý moment pravdy ZMOT(Zero Moment of Truth), prvý a druhý moment pravdy FMOT (First Moment of truth). Ako úspešne implementovať ZMOT.