Vplyv optimalizácie procesov pomocou IT technológie "SAS" na zlepšenie výkonnosti bankových organizácií v SR - Katonová, Miroslava, 1983-
Optimalizácia procesov ako jeden z najdôležitejších prístupov riadenia v bankovom sektore. Optimalizácia procesov s IT systémom SAS/OR. Optimalizácia zosumarizovania dát o klientoch pomocou IT systému SAS v Slovenskej sporiteľni, a. s. Optimalizácia procesu vymáhania pohľadávok pomocou IT systému SAS v Prvej stavebnej sporiteľni, a. s. Optimalizácia reportingu v oblasti rizík pomocou IT systému SAS vo VÚB, a. s.