Hlavný kontrolór obce - jeho kompetencie - Hrašková, Dagmar
Kontrolný systém vo verejnej správe. Verejná kontrola v štátnej správe. Kto vykonáva kontrolu v oblasti verejnej správy, štátnej správy a samosprávy. Kontrola vnútorná a vonkajšia. Hlavný kontrolór obce a jeho náplň.