Spôsoby marketingovej komunikácie firmy na sociálnej sieti - Jurkovičová, Lujza
Marketingová komunikácia prostredníctvom sociálnych sietí. Realizácia marketingovej kampane prostredníctvom sociálnych sietí. Sociálna sieť Facebook je najvhodnejším spôsobom komunikácie pre podniky vzhľadom k vysokému počtu jej užívateľov a nízkej nákladovosti. Využitie sociálnych sietí je pre podnikanie nákladovo efektívnym spôsobom, ako môžu firmy propagovať svoje produkty a služby. Prostredníctvom sociálnych sietí je reklama menej nákladná, ako prostredníctvom konvenčných metód, ktorými sú napr. periodiká, televízia a rozhlas. Firma by si mala vytvoriť stránku na sociálnej sieti Facebook, ktorá je doplnená platenou reklamou.