Vývoj cien elektrickej energie v SR a jej vplyv na náklady podniku - Kalusová, Lenka, 1987-
Vývoj cien elektrickej energie v Slovenskej republike. Zmeny cien elektrickej energie v SR v rokoch 2007-2011. Ceny elektrickej energie pre priemysel v roku 2009 a 2010 - medzinárodné porovnanie. Vplyv vývoja cien elektrickej energie a zemného plynu na náklady spoločnosti XY v období štyroch rokov.