Testy ako súčasť e-learningu použitého na stredných školách - Pólya, Attila
Príspevok poskytuje obraz o konkrétnych možnostiach tvorby nezávislých univerzálnych testovacích systémov prostredníctvom obrazu o realizovaných konkrétnych riešeniach pri tvorbe vlastného testovacieho systému autora článku.