Vplyv svetovej hospodárskej krízy na ubytovacie zariadenia hotelového typu na Slovensku a vo vybraných krajinách Európskej únie - Hudáčková, Lucia
Vplyv svetovej hospodárskej krízy na ubytovacie zariadenia hotelového typu na Slovensku a vo vybraných krajinách Európskej únie a zmeny, ku ktorým dochádza v cestovnom ruchu vplyvom recesie.