Možnosti uplatnenia harmonizácie dane z príjmov spoločností v rámci skupiny vybraných členských štátov EÚ - Huňady, Ján
Možnosti harmonizácie daní z príjmov spoločností v rámci skupiny členských štátov EÚ. Spoločné a rozdielne prvky, ktoré môžu do značnej miery ovplyvniť zloženie potenciálnych skupín spolupráce. Klasifikácia štátov do skupín prostredníctvom zhlukovej analýzy na základe zvolených daňových ukazovateľov.