Porušování autorských práv - počítačové pirátství - Škop, Jiří
Vymedzenie pojmov: počítačová kriminalita, informačná kriminalita, počítačové pirátstvo. Charakteristika počítačového pirátstva. Ako sa vyhnúť počítačovému pirátstvu. Duševné vlastníctvo - autorské práva a priemyselné vlastníctvo. Prijateľné výnimky a obmedzenie výlučných autorských práv. Používanie pre osobnú potrebu, nekomerčné účely a kopírovanie pre osobnú potrebu. Autorské poplatky.