Utilization of controlled innovation process based on knowledge in development strategy - Horná, Terézia
Inovácia a inovačné procesy. Vlastnosti inovačného procesu. Spôsoby riadenia inovačného procesu. Ciele inovácie a inovačné príležitosti v podniku. Postup pri procese projektovania inovácií. Princípy efektívneho riadenia inovácií.