Vplyv zmeny menovej politiky na vývoj úverového trhu na Slovensku - Lukča, Jozef
Analýza závislosti medzi vývojom menovej politiky centrálnej banky a tromi skupinami úverov na území Slovenskej republiky za posledných trinásť rokov. Menová politika a vývoj poskytnutých úverov v Slovenskej republike.