Nezelené budú zívať prázdnotou - Straková, Ľuboslava
Rozhovor s výkonnou riaditeľkou Slovenskej rady pre zelené budovy o novom trende vo výstavbe budov. Prečo je zatiaľ málo projektov zameraných na výstavbu zelených budov. Čo prinesú zelené budovy ľuďom, ktorí v nich pracujú. V súvislosti s udržateľnou výstavbou sú iné krajiny Európy na tom neporovnateľne lepšie. Udržateľná výstavba šetrí firmám peniaze. Európska legislatíva vyžaduje, aby sa po roku 2018 stavali len budovy s takmer nulovou spotrebou energie.