Charakteristika inovatívnych malých a stredných podnikov a foriem ich podpory - Nemec, Erik
Definovanie a charakteristika inovatívnych malých a stredných podnikov, ich význam, zhodnotenie základných rozdielov medzi inovatívnymi a klasickými malými a strednými podnikmi, ako aj charakteristikou významných zdrojov podpory týchto podnikov.