Zabezpečenie likvidity v malých a stredných podnikoch prostredníctvom finančného kontrolingu - Sivová, Veronika
Finančný kontroling je subsystémom podnikového kontrolingu, ktorého cieľom je zabezpečovať likviditu a tým aj celkovú finančnú stabilitu podniku. Nástroje riadenia, ktoré pomáhajú nielen odhaliť chyby minulého obdobia, ale aj riešiť problémy do budúcnosti. Úlohy finančného kontrolingu v procese činnosti podniku.