Istota ako súčasť flexiistoty z pohľadu zamestnanca - Šidová, Ivana
Istota je do značnej miery subjektívna kategória a jej úroveň ovplyvňujú viaceré faktory, ktorých intenzita vplyvu je u rôznych ľudí rôzna. Celková úroveň pociťovanej istoty významne ovplyvňuje správanie sa zamestnanca a jeho rozhodovanie najmä pri dlhodobejšom plánovaní jednotlivých činností počas jeho života. Analýza jednotlivých druhov istoty z pohľadu zamestnanca.