Analýza zahraničného obchodu s vybranými potravinárskymi a poľnohospodárskymi komoditami pred a po vstupe Slovenskej republiky do EÚ - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Prehlbujúce sa záporné saldo agroobchodu SR, ktoré graduje a vytvára silný konkurenčný tlak na domácich producentov a spotrebiteľov. Vývojové tendencie zahraničného obchodu pred vstupom SR do Európskej únie. Česká republika ako najväčší obchodný partner. Významné vývozné agrokomodity SR. Vývojové tendencie zahraničného agroobchodu po vstupe SR do EÚ. Pozitíva a negatíva vstupu Slovenskej republiky do Európskej únie.