Kompetentnosť manažmentu agrárnych podnikov SR - Jankelová, Nadežda, 1966-
Prieskum v podnikoch poľnohospodárskej prvovýroby, ktorý sa uskutočnil formou dotazníkov v 35 podnikoch. Skúmanie názorov agrárnych manažérov na otázku - aké sú hlavné charakteristiky osôb riadiacich úspešné podniky. Výsledky prieskumu. Problém agrorezortu - odchod skúsených a kvalifikovaných pracovníkov z rezortu.