Zamestnanosť v agropotravinárstve Slovenskej republiky v rokoch 2006 až 2011 - Tóth, Miroslav, 1961-
Agropotravinárstvo ako strategické výrobné odvetvie. Zmeny vývoja celkovej zamestnanosti v agropotravinárstve a vývoj nezamestnanosti v tomto odvetví. Skúmanie vývoja zamestnanosti podľa hlavných profesií v agropodnikoch. Zmeny počtu jednotlivých kategórií a mzdový vývoj. Počet zamestnancov pracujúcich na dohodu a ich priemerné mzdy.