Prístup k finančným zdrojom ako kľúčová bariéra rozvoja malých a stredných podnikov prekonávanie finančnej medzery vo financovaní malých a stredných podnikov - Belanová, Katarína, 1978-
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Problematika financovania MSP a možnosti jej prekonávania.